Galatasaray'dan flaş gönderme: Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu...

Süper Toto Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir ile Galatasaray, Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 7-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadeleden sonra Galatasaray Kulübü resmi İngilizce hesabından Başakşehir ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir ile Galatasaray, Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 7-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadeleden sonra Galatasaray Kulübü resmi İngilizce hesabından Başakşehir ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

''EN İYİSİ BU''

Sarı-kırmızılılar ilk paylaşımında "M. Başakşehir FK, bu skorla birlikte 8 yıllık kulüp tarihindeki en farklı yenilgisini aldı. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan flaş gönderme: Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu...

''7'Lİ GÖNDERME''

Twitter'dan İngilizce hesabından da paylaşım yapan Galatasaray Kulübü "Twitter Blue'nun yeni mavi tik güncellemesine bakın." sözlerle Başakşehir'e göndermede bulundu. Mavi tikli kısım, 7 ile değiştirildi.

Galatasaray'dan flaş gönderme: Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu... - Resim : 2

 

Galatasaray'dan flaş gönderme: Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu... ile ilgili etiketler Başakşehir Galatasaray Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.