Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'kanaryalı' yanıt!

Spor Toto Süper Lig ve ING Basketbol Süper Lig'i peş peşe Fenerbahçe - Galatasaray derbilerine sahne oldu. Futbolda gülen Fenerbahçe, rakibini sembolü aslan ile alay ederken parkede kazanan Galatasaray kanaryayla alay ederek rakibine yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırladı. Mücadeleyi Zajc ve Serdar Dursun'un golleri ile 2-0 kazanan Fenerbahçe, galibiyetin ardından sosyal medya hesabından rakibinin sembolü olan aslan ile alay eden bir paylaşımda bulunmuştu. 

 

GALATASARAY'DAN CEVAP

Galatasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yanıt gecikmedi. ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'ye konuk olan Sarı-Kırmızılılar mücadeleden 76-70 galip ayrıldı. Maçın ardından Galatasaray sosyal medyadan kanarya ile alay eden bir paylaşımda bulundu. 

 

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'kanaryalı' yanıt! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.