Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 60.4 milyon TL fark!

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de elde ettiği gelirlerden Fenerbahçe'ye tam 60.4 milyon TL fark attı.

Galatasaray’ın 206 milyon TL kazanmaya hazırlandığı haftada Fenerbahçe tarihinin en düşük gelir edeceği sezonlarından birisini bitirecek. Lige katılım payı olarak 38.5 milyon TL, eski şampiyonluklardan 62.7 milyon TL ile 9 galibiyetten 23.4 milyon TL ve 13 beraberlikten ise 16.9 milyon TL alan sarı-lacivertliler ligi ilk 6’da bitirmezse hiç bir başarı primini hakketmeyecek. Bu da Fenerbahçe’nin tüm sezonu 141.5 milyon TL’lik gelirle bitirmesi anlamına gelecek. Yani Galatasaray’ın 201.9 milyon TL kazanacağı sezonda Fenerbahçe 60.4 milyon TL daha az bir rakamı kasasına koyacak.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Malatyaspor’un sahasında Erzurumspor’u 3-1 yenmesiyle Fenerbahçe’nin Avrupa Kupalarına katılma imkanı matematiksel olarak sona erdi. Fakat 40 puanda bulunan sarı-lacivertlilerin hali hazırda ligi 6’ncı sırada bitirerek hala TFF’nin dağıttığı 3 milyon Euro’luk başarı primini alma hedefi devam ediyor.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 60.4 milyon TL fark! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig TFF
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.