Galatasaray'dan Feghouli'ye indirimli sözleşme teklifi

Yeni sezon öncesi limitlerini açmak ve kadrodaki yüksek maliyetli oyuncular ile yollarını ayırmak isteyen Galatasaray'da gönderilmesi planlanan isimlerden biri de Feghouli'ydi. Ancak kadrodaki eksikler nedeniyle Fatih Terim'in şans verdiği Cezayirli yıldız, kendisini bir kez daha kanıtlarken, yeni sözleşme için de pazarlıklar başladı.

Yeni sezona Giresunspor deplasmanında alınan 3 puan ile başlayan ancak Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırması üzerine bir krizle karşı karşıya kalan Galatasaray'da, iç transferde de hareketli günler yaşanıyor.

Brezilyalı stoper Marcao'nun kadro dışı bırakılması ile savunmada sayısal olarak da sorun yaşayan Sarı-Kırmızılılar'da, yeni transfer Victor Nelsson'un lisansı çıktı. Danimarkalı stoperin Hatayspor karşısında forma giyebileceği öğrenildi.

LUYİNDAMA VE FEGHOULİ'YE YENİ SÖZLEŞME

Yaşananlar sonrası performansı nedeniyle takımdan gönderileceğine yönelik iddialar basında yer alan Luyindama'nın takımda kalmasına kesin gözüyle bakılırken, oyuncu ile sözleşme uzatıldığı ve sözleşmesine zam yapıldığına ilişkin bir haber de dün yayımlanmıştı.

Sezon başında takımda istenmeyen isimlerden biri olarak öne Sofiane Feghouli ile de görüşmelere başladı. Milliyet'in haberine göre sözleşmesi sezon sonu sona erecek oyuncuya 2 yıllık sözleşme önerisinde bulunuldu.

Sarı-Kırmızılılar’dan yıllık 3 milyon 850 bin Euro alan 31 yaşındaki futbolcuya yapılan teklifte "Seninle iki sene daha devam etmek istiyoruz. Ama ücretini yarı yarıya indirmen gerekiyor. Kabul edersen 2 yıl daha Galatasaray’da yer alabilirsin" denildi.

Kulüpte kalmak istediği belirtilen Cezayirli oyuncunun teklifi kabul etmesi bekleniyor.

BURAK ELMAS 'KADRODA DÜŞÜNMÜYORUZ' DEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde basının karşısına çıkmış ve Falcao ile Feghouli'nin kadroda düşünülmediğini belirterek "Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray'ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerinin ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve iyi ilişkilerle yolları ayırırız. Bu yönetim kararıdır, iki oyuncuyu da mali olarak gelecek sezon kadrosunda düşünmüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Galatasaray'dan Feghouli'ye indirimli sözleşme teklifi ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim sofiane feghouli Luyindama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.