Galatasaray'dan Eyüpspor'a... Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın yeni adresi TFF 1. Lig

Galatasaray'ın 2019-2020 sezonunun devre arasında Eskişehirspor'dan transfer ettiği Jesse Sekidika, Eyüpspor'da... Sezon başında Belçika'ya kiralanan Nijeryalı futbolcu, sezonu TFF 1. Lig ekibinde tamamlayacak. 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'la 2024'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Galatasaray'ın Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Tamunobaraboye Sekidika'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada görüşleri aktarılan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Sekidika, sezon başından beri istediğimiz bir futbolcuydu. Eyüpspor'a çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Her iki taraf için de hayırlısı olsun. Bu transferde kolaylık sağlayan Galatasaray Başkanı Sayın Burak Elmas'a teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Sekidika, sezonun ilk yarısında Belçika'nın Oud-Heverlee Leuven takımında kiralık olarak forma giymişti.

 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN EYÜPSPOR'A DOĞRU

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, Galatasaray'da ayrılma hazırlığı yapan Oğulcan Çağlayan için resmi teklifte bulundu.

Hürriyet'in haberine göre; kadrosunda Umut Bulut, Pa Dibba gibi isimleri bulunduran Mar-Sarılı İstanbul ekibi, ara transfer döneminde Oğulcan Çağlayan'ı da kadrosuna katabilir.

Eyüpspor'u Instagram hesabından da takip eden Oğulcan, yarım sezonluğuna Süper Lig için şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul ekibine transfer olabilir.

Galatasaray'da 29 maça çıkan Oğulcan, çıktığı 29 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Oğulcan'ı isteyen kulüplerden biri de Giresunspor. Teknik direktör Hakan Keleş, oyunucuyu kadroda görmek istediğini yönetime iletti.

25 yaşındaki Oğulcan Çağlayan'ın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 800 bin euro.

Galatasaray'dan Eyüpspor'a... Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın yeni adresi TFF 1. Lig ile ilgili etiketler Galatasaray jesse sekidika eyüpspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.