Galatasaray'dan dünyanın konuşacağı protesto!

Taraftarların isteği üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi, Bafetimbi Gomis'in maruz kaldığı ırkçı söyleme tepki amacıyla Sivasspor maçında dünyada da yankı bulacak bir protestoya imza atmaya hazırlanıyor... Sarı kırmızılılar 50 bin Gomis maskesi ile ırkçı söylemi protesto edecek...

Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın ırkçı içerikli tweetine maruz kalan Bafaetimbi Gomis'e destek vermek için harekete geçti.

Sivasspor'la oynanacak lig maçında 'Gomis maskesi' dağıtılması için talepte bulunan sarı-kırmızılı taraftarların bu çağrısına yönetimin olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin Sivasspor maçında taraftarlara dağıtılmak üzere 50 bin Gomis maskesi hazırlattığı belirtildi.

"DÜNYA KONUŞACAK"

Söz konusu hazırlık için Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bütün dünya ırkçılığa karşı bu protestoyu konuşacak" dedi.

Galatasaray'dan dünyanın konuşacağı protesto! ile ilgili etiketler bafetimbi gomis ırkçılık protestosu hakan hepcan nevzat dindar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.