Galatasaray'dan Danimarkalı stoper Nelsson için resmi açıklama

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Danimarkalı stoper Victor Nelsson için açıklama yaptı ve görüşmelere başlandığını bildirdi.

Galatasaray, daha önce anlaşmaya varılan Danimarkalı oyuncu Victor Enok Nelsson'un transferi için Kopenhag ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Kariyeri boyunca 189 resmi maçta görev alan 22 yaşındaki stoper, 2 yıldır Kopenhag forması giyiyordu.

KAP AÇIKLAMASI

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda Kopenhag ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

7 MİLYON EURO BONSERVİS

Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki stoper için Kopenhag ile 7 milyon Euro bonservis bedeli konusunda anlaşırken, oyuncuya bonuslar dahil olmak üzere yıllık 1 milyon Euro'luk ücret verilecek.

İSTANBUL'A GELDİ

Danimarkalı oyuncuyu taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na ulaştı. 22 yaşındaki stoperi, havalimanında sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

Galatasaray'dan Danimarkalı stoper Nelsson için resmi açıklama

İLK AÇIKLAMA

DHA muhabirine konuşan Nelsson, "Çok iyiyim, heyecanlıyım. İyi hissediyorum. Neler olacak, göreceğiz. Gerçekten çok mutluyum. Bu yeni meydan okumayı dört gözle bekliyorum. Çözmemiz gereken bazı detaylar var. Henüz bir şey söyleyemem. Görüşmelerin bitmesini bekliyorum. Galatasaray büyük bir kulüp" diye konuştu.

Galatasaray'dan Danimarkalı stoper Nelsson için resmi açıklama ile ilgili etiketler Galatasaray Kopenhag Danimarka Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.