Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Rosier için anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Valentin Rosier Galatasaray'a çok yakın... Sarı kırmızılılar, tecrübeli savunmacının bonservisi için kulübü Sporting Lisbon ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, Fransız oyuncu ile görüşme yaparak ikna etmeye çalışacak.

Galatasaray, geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahiplerinden birisi olan sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'i kadrosuna katmak için Sporting Lizbon ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın Rosier transferi için pazarlık yaptığı Lizbon, Cim Bom'un teklifini kabul etti. Galatasaray yönetimi, Portekiz ekibiyle yaptığı görüşmeler sonucunda 4.5 milyon euroluk bonserviste el sıkıştılar.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞME YAPACAK

Fanatik gazetesinden Mehmet Çağrı Davran'ın haberine göre, Kulübüyle anlaşma sağlayan yönetim, Rosier ve menajeriyle bir araya gelerek oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Beşiktaş'ta mutlu olduğu ve kulübüne de siyah beyazlı formayı yeniden giymek istediğini ileten Rosier'ın, Galatasaray'la yaptığı görüşme sonrasında kararını vermesi bekleniyor.

24 yaşındaki Fransız oyuncu, geçen sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 37 maçta 3 gol atıp 7 asist yaparak şampiyonlukta önemli bir paya sahip oldu.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Rosier için anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Transfer Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.