Galatasaray'dan Antalyaspor -Fenerbahçe maçı sonrası göndermeli paylaşım...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Demir Grup Sivasspor - Galatasaray ve Gaziantep FK-Beşiktaş karşılaşmalarının VAR kayıtlarını açıklanması sonrası tartışmalar sürüyor. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fraport Tav Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı-lacivertli ekibin 2-1 kazandığı mücadele sonrası açıklama yaptı.

Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yendi. 90+8'de Fernandao'nun ceza sahası dışından attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, VAR kararınının doğru olduğunu söyledi. 

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ise, "AR kayıtlarını dinlemek ya da dinlememek onun kararını verecek bir insan değilim. Takımın başındaki hocayım. Elimizden gelen tüm mücadeleyi veriyoruz. Gerisi benim elimde değil. VAR kayıtlarını dinlesem bile puan vermeyecekler. O kamuoyunun takdiri. Üzgünüm. Bu maçın hakkı bu değildi. Yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

GALATASARAY: TUZ KOKTU

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray'dan açıklama geldi. Sarı Kırmızılılar, ezeli rakibini etiketlediği mesajında, ""Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim" ifadelerine yer verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

 

Galatasaray'dan Antalyaspor -Fenerbahçe maçı sonrası göndermeli paylaşım... ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.