Galatasaray'da yolları ayrılan Domènec Torrent ve ekibine ödenecek tazminat belli oldu

Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi sona erdi. Sarı-Kırmızılılar'da sözleşmesi 2022-2023 sezonunda bitecek olan İspanyol çalıştırıcı ve ekibi indirime gitmezken, kulübün ödeyeceği tazminat belli oldu.

Galatasaray'da İspanyol Domenec Torrent dönemi 6 ay sürdü. Ocak ayında göreve başlayan İspanyol çalıştırıcı ve ekibinin sözleşmesi bugün feshedildi.

Açıklama metni:

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Galatasaray'da yolları ayrılan Domènec Torrent ve ekibine ödenecek tazminat belli oldu

TAZMİNAT 2 MİLYON 150 BİN EURO

20 maçlık sürem serüveninde 7 galibiyet alan Domenec Torrent ve ekibine 2 milyon 150 bin Euro tazminat ödeyecek. Tecrübeli teknik direktör ve ekibi tazminatta indirime gitmedi.

 

 

Galatasaray'da yolları ayrılan Domènec Torrent ve ekibine ödenecek tazminat belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Domenec Torrent yollar ayrıldı tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.