Galatasaray'da yeni başkan kim olmasın?

Nuran Yıldız: “Başkan olursam Terim kalacak/gidecek diye Terim üzerinden vaatte bulunacak kadar kısır döngülü adaylar da başkan olmasın. Yönetime değil, takıma ayar çekecek bir teknik adam vaat etmeyen de başkan olmasın. Galatasaray’ın bir işletme değil bir ruh olduğunu anlamayanlar da başkan olmasın."

SuperHaber yazarı iletişim profesörü Nuran Yıldız, yaklaşan Galatasaray başkanlık seçimleri öncesi adayının kim olmadığını açıkladı! Önceki yazısında Fatih Terim'in başkan olma ihtimalini gerçekleşirse Galatasaraylılığını askıya alacağını belirten Yıldız, "Başkanlar kulübe para yatıran kişilerdir, kulüpten para kazanan değil" demişti.

Yıldızın bugünki yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Asla ve kat’a Fatih Terim olmasın.

“Başkan olursam Terim kalacak/gidecek” diye Terim üzerinden vaatte bulunacak kadar kısır döngülü adaylar da başkan olmasın.

Yönetime değil, takıma ayar çekecek bir teknik adam vaat etmeyen de başkan olmasın.

Zaferleri/  yenilgileri hakemler ve rakipler üzerinden yorumlayacak olanlar da başkan olmasın.

Fransa’da Lille takımının en iyi oyuncusu olan Burak Yılmaz’ın neden Türkiye’de oynatılamadığı üzerine kafa yormayan kimse başkan olmasın.

Galatasaray’ın bir işletme değil bir ruh olduğunu anlamayanlar da başkan olmasın."

Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylar arasında Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu bulunuyor. Mustafa Cengiz ise şimdilik aday olmayı düşünmediğini ama şartlara göre fikrinin değişebileceğini açıklamıştı.

Galatasaray'da yeni başkan kim olmasın? ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.