Galatasaray'da taş - makas - kağıt sonrası gelen gol!

Galatasaray, Elit U15 Gelişim Ligi'nin 3. haftasında Beypiliç Boluspor ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı futbolcular duran topu kimin kullanacağını seçmek için taş - kağıt - makas metodunu kullandılar. Detaylar haberimizde...

Elit U15 Gelişim Ligi'nin 3. haftasında oynanan Galatasaray-Beypiliç Boluspor maçında sarı kırmızılı futbolcular serbest vuruşu kullanmak için ilginç bir yöntem denedi.

Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Galatasaraylı oyuncular Akif ve Mert atışı kimin kullanacağını bulmak için taş, kağıt, makas oyununu oynadı. Oyunu kazanan Mert Efe Batmaz atışı kullandı. Batmaz'ın vuruşu ağlarla buluştu ve Galatasaray Beypiliç Boluspor karşısında 3-1 öne geçti. 

Galatasaray'da taş - makas - kağıt sonrası gelen gol! ile ilgili etiketler Galatasaray Akedemi alt yapı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.