Galatasaray'da son dakika! Hasan Şaş'ın yerine...

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifasının ardından Ümit Davala'nın da istifa etmesi an meselesi. Bu iki ismin yerine kimin geleceği ise büyük merak konusu...

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın istifası gündeme bomba gibi düştü. Hasan Şaş dün gerçekleştirilen idmana katılmadı ve Sarı-Kırmızılı takımdan ayrıldığını açıkladı.

Galatasaray'da son dakika! Hasan Şaş'ın yerine...

Hasan Şaş'ın ardından Fatih Terim'in bir diğer yardımcısı Ümit Davala'nın da gün içinde istifasını açıklaması bekleniyor. Ümit Davala dönemi de Galatasaray'da resmen bitecek.

Yerine kimler gelecek?

Galatasaray'da Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yerine kimin geleceği ise büyük merak konusu. Terim'in bunu daha önce planladığı ve bazı adaylar düşündüğü ortaya çıktı.

Selçuk İnan teknik kadroya...

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Selçuk İnan yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı olacak.

Selçuk İnan dışında Albert Riera ve Johan Elmander ismi geçen yardımcılar arasında.

Bu arada Hasan Şaş'ın yoluna teknik direktör olarak devam etmesi bekleniyor...

Levent Şahin ise teknik kadroda olmaya devam edecek.

Hasan Şaş yeni sezona kadar dinlenerek önümüzdeki sezon için gelecek teklifleri değerlendirecek.

 

Galatasaray'da son dakika! Hasan Şaş'ın yerine... ile ilgili etiketler Galatasaray Hasan Şaş Süper Lig ümit davala Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.