Galatasaray'da son dakika Falcao gelişmesi!

Radamel Falcao'da flaş bir gelişme yaşandı. Mustafa Cengiz'in 'Kalacak' dediği Kolombiyalı golcünün planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sezon başında Monaco'dan Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan ve dünya gündemine oturan Falcao, Sarı Kırmızılı takımda bekleneni veremedi. Süper Lig'in ikinci yarısında çıkış yakalayan Falcao, pandemi sonrası Gaziantep FK maçında sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Kolombiyalı yıldız için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Maaşında indirim yaptı. Takımda kalacak." açıklamasını yapmıştı.

Radamel Falcao'nun ise planlarının farklı olduğu sonradan ortaya çıktı. İspanya'da yayın yapan AS Gazetesinin iddiasına göre Radamel Falcao, Ocak ayına kadar Galatasaray'da kalacak ve ardından rotasını ABD'ye çevirecek. AS'ta yer alan haberin detayında şu ifadelere yer verildi;

FALCAO KALIYOR

"Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao'nun takımda kalacağını açıkladı ve Kolombiyalı sezonu Galatasaray'da tamamlamayacak. Falcao'nun planları arasında Ocak ayına kadar Galatasaray'da kalıp ardından MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olmak var. Inter Miami'nin sahibi David Beckham, Falcao'nun ligin en büyük yıldızlarından biri olmasını istiyor. Radamel Falcao, Galatasaray'da 22 maça çıktı. Kolombiyalı yıldız 11 gol atıp 1 asist yaptı."

Galatasaray'da son dakika Falcao gelişmesi!

 

Galatasaray'da son dakika Falcao gelişmesi! ile ilgili etiketler Falcao futbol Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.