Galatasaray'da sol bek için büyük sürpriz!

Ara transferde sol bek üzerine yoğunlaşan Galatasaray, Asamoah’tan olumlu yanıt alamayınca alternatifleri inceliyor. Cim-Bom, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi transferi için Gençlerbirliği ile masaya oturdu. Galatasaray'ın elindeki en büyük koz 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor olması.

Galatasaray, sol bek transferi konusunda arayışlarını sürdürürken, Uğur Çiftçi için Gençlerbirliği’nin kapısını çaldı.

Asamoah konusunda Juventus’tan olumlu yanıt alamayan, Patrice Evra ile ilgili henüz somut bir adım atmayan sarı-kırmızılılar, öncelikli olarak bu konu üzerine yoğunlaştı. Yabancı kontenjanı konusunda da ince eleyip sık dokuyan Galatasaray, yerli isimlere yöneldi. Terim listesinin ilk sırasında Uğur Çiftçi bulunuyor.

sdflsdhfsdlf

Ara transferde hata yapmak istemeyen Cim-Bom, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi’yi de gündemine aldı. İlk kez 21 yaşında iken Fatih Terim tarafından A Milli Takımı’na dahil edilen ve Belarus karşısında ay-yıldızlı formayı giyen Uğur, o günden bu yana Terim ile iyi bir ilişki içinde...

25 yaşındaki futbolcuyu gündemine alan sarı-kırmızılılar, sezon sonu başkent ekibi ile sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu için 750 bin euro teklif etme kararı aldı. Uğur Çiftçi için ayrıca takas formülü üzerinde de duruluyor.

Galatasaray'da sol bek için büyük sürpriz! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer uğur çiftçi sol bek
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.