Galatasaray'da Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu hastaneye kaldırıldı!

Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe ve Galatasaray 17 Nisan Cumartesi günü karşı kaşıya gelecek. Galatasaray, söz konusu karşılaşmanın hazırlıklarına büyük bir motivasyonla başladı. Bugün gerçekleştirilen antrenmanda ise yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. İdman sırasında Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu kafa kafaya çarpıştı ve iki futbolcu da hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray'ın sabah yaptığı antrenmanda Radamel Falcao ile Kerem Aktürkoğlu kafa kafaya çarpıştı. İki futbolcu tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

İDMANDA KORKU DOLU ANLAR

Süper Lig'in 35'inci haftasında 17 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Galatasaray, maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı-kırmızılıların idmanında yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı.

Çalışma sırasında Falcao ile Kerem kafa kafaya çarpıştı. Yere yığılan iki futbolcuya sağlık ekibi hemen müdahale etti.

TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDI

Falcao ve Kerem ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. İki oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Galatasaray'da Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Falcao Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.