Galatasaray'da Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı! Cenk Ergün göreve getirildi

Galatasaray, İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile ile yolları ayırdı. Sensibile'nin gönderilmesinin hemen ardından yeni sportif direktör Cenk Ergün oldu. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ergün: ''Şampiyonluk sözü veremeyiz ama sonuna kadar gideceğimizin sözünü verebilirim" açıklamalarını yaptı.

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa gelişinin ardından ilk ayrılık gerçekleşti. Sarı Kırmızılılar, İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile yolları ayırdı. Galatasaray'da yapılan açıklamada, "Pasquale Sensibile’ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi. 

 

Galatasaray'da Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı! Cenk Ergün göreve getirildi

 

CENK ERGÜN YENİ SPORTİF DİREKTÖR

Galatasaray, Sensibile'nin gönderilmesinin ardına yerine Cenk Ergün'ü getirdi. Yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

 

Galatasaray'da Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı! Cenk Ergün göreve getirildi - Resim : 2

 

DAHA ÖNCE DE GÖREV YAPMIŞTI

Cenk Ergün, daha önce yine Dursun Özbek yönetiminde 2015-2018 yılları arasında görev yapmıştı.

 

Galatasaray'da Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı! Cenk Ergün göreve getirildi - Resim : 3

 

CENK ERGÜN KULÜP TELEVİZYONUNA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Cenk Ergün yeniden göreve gelişiyle ilgili olarak kulüp televizyonuna konuştu. Bıraktığında da Galatasaray futbol direktörü olduğunu hatırlatan Ergün, " Florya'nın A'dan Z'ye bütün operasyonlarında yönetimimize karşı sevk ve idaresini yapmakla görevliyim. Tekrar aynı göreve başlıyorum. Bu göreve sahip olduğum için çok keyifliyim. Çok heyecanlı, mutlu ve gururluyum. Galatasaraylıyım, bu kulübe hizmet edebilme şansını daha önce yaşadım. Geri dönmek bana güzel duygular yaşatıyor. Tarif edemeyeceğim kadar heyecanlıyım" açıklamasını yaptı. 

CENK ERGÜN'DEN TEKNİK DİREKTÖR VE TRANSFER AÇIKLAMASI

Futbol operasyonlarının yeni yetkilisi Cenk Ergün, teknik direktör konusunda ise "Galatasaray'ın şu an devam eden bir teknik direktör sözleşmesi var. Birçok isim geçiyor. Okan Hoca'nın (Buruk) da ismi geçiyor. Hali hazırda bir teknik direktörümüz olduğu için diğer isimlerden bahsetmek doğru olmayacaktır. Onun zamanı da mutlaka gelecektir" diye konuştu. 

 

Galatasaray'da Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı! Cenk Ergün göreve getirildi - Resim : 4

 

''GALATASARAYLILARI GURURLANDIRACAK BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ''

Kısa vadede hedeflerinin lig başlangıcına kadar Galatasaraylıları gururlandıracak bir takım oluşturmak olduğunu söyleyen Ergün, "Kısa vadede hedefimiz, bu sezon lige hazır bir takım yaratmak. Orta ve uzun vadede ise öncelikli olarak akademiden gelen gençlere daha fazla fırsat yaratabilmek.  Şu emin olunmalıdır ki Galatasaray, adının olduğu her müsabakada en yukarıyı hedefleyecektir. Şampiyonluk sözü veremeyiz ama sonuna kadar gideceğimizin sözünü verebilirim" açıklamalarını yaptı. 

''TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK OYUNCULARI TAKIMA KATACAĞIZ

Transfer konusunda ise Cenk Ergün, "İlk önce eksik gördüğümüz bölgelere çalışmalar yapacağız. Transfer döneminin getirdiği değişiklikler mutlaka olacak. İlk etapta orta sahaya çalışmamız olacak. Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak oyuncuları takımımıza katacağız" sözleriyle gelecek için umutlu konuştu. 

TÜM EKİBE TAZMİNAT 4 MİLYON EURO

Öte yandan kulüp televizyonun yaptığı açıklamaya göre Sensible, Torrent ve yardımcılarının tazminatı 4 milyon euro olacağı tahmin ediliyor.

Galatasaray'ın teknik direktör Domenec Torrent'in de kısa sürede sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. 

 

Galatasaray'da Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı! Cenk Ergün göreve getirildi ile ilgili etiketler Galatasaray sportif direktör Pasquale Sensibile yollar ayrıldı cenk ergün geldi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.