Galatasaray'da Muslera'ya sürpriz talip!

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera'ya ABD'den talip! Sarı-kırmızılı ekibin file bekçisi, Galatasaray'ın teklifini bekliyor.

Galatasaray'da Muslera'ya talip! Yıldız futbolcuya ABD’den Los Angeles FC talip oldu.

Fatih Terim başta olmak üzere takımdan gönderilmesine sıcak bakılmayan Muslera için ABD'den teklif geldi. MLS Ligi’nde yeni sezonun Nisan’da başlayacak olması LA ekibini Muslera transferi için sabırsızlandırıyor. Uruguaylı eldiven de sarı-kırmızılı ekibin yeni sezon için nasıl bir sözleşme önereceğini öğrenmek istedi.

“ÖNCE ŞAMPİYONLUK SONRA SÖZLEŞME”

Yönetim, Nando’ya “Önce şampiyonluk sonra sözleşme” yanıtı verip Mayıs sonunu işaret etti. İç transfer konusunda görüşmelerin merkezinde yer alan yönetici Abdurrahim Albayrak da “Lig şampiyonluğuna odaklandık” ifadelerini kullandı. Albayrak, “Futbolcuların sözleşmelerindeki maaşlarda indirim veya uzatma konusu gibi muhabbetler sezon sonunda. Biz, hocamızla birlikte lig şampiyonluğuna konsantre olduk” diye konuştu.

(Sözcü)

Galatasaray'da Muslera'ya sürpriz talip! ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Fatih Terim Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.