Galatasaray'da Muslera'nın yanına İrfan Can Eğribayat sesleri

Geçen yaz Adanaspor'dan 500 bin euro bonservisle Göztepe'ye transfer olan gösterdiği performansla piyasa değerini 3 milyon euro üzerine çıkaran kaleci İrfan Can Eğribayat'a yurtiçi yurtdışından pek çok teklif geldi. 22 yaşındaki eldivenin taliplerinin başında Muslera'ya alternatif arayan Galatasaray geliyor.

Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'a teklif yağıyor. İzmir'in Sarı-Kırmızılılar'ın 22 yaşındaki file bekçisi için başta Galatasaray olmak üzere Başakşehir ve Avrupa'dan birkaç kulüp devrede... Trabzonspor'un da milli kaleci Uğurcan Çakır'ı satması halinde İrfan Can için Göztepe'nin kapısını çalması bekleniyor.

Geçen yaz Adanaspor'dan 500 bin euro bonservisle Göztepe'ye transfer olan İrfan Can'ın kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç eldivenin geldiğinde 300 bin euro olan piyasa değeri 3 milyon euroyu geçmiş durumda.

DHA'nın haberine göre; Fransa'dan Nimes ve Metz, İspanya'dan Real Betis ve Levante ile Almanya'dan Union Berlin'in ilgilendiği 22 yaşındaki eldiven için G.Saray ve Başakşehir'in de Göztepe'ye resmi teklif götüreceği öğrenildi. Başkan Mehmet Sepil'in iyi bir bonservis bedeli karşılığında İrfan Can'ı satmaya sıcak baktığı vurgulandı. 

Galatasaray'da Muslera'nın yanına İrfan Can Eğribayat sesleri

MUSLERA'YA ALTERNATİF ŞART

Galatasaray tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusu olan ve Süper Lig'in gelmiş geçmiş en iyi kalecileri arasında gösterilen Fernando Muslera'nın sezona formsuz başlaması ilerisi için teknik heyeti düşündürüyor. Muslera'nın yedekleri ile arasından seviye farkı Aslan'ı kaleci arayışına itti.

Avrupa maçlarında ve Süper Lig'de üst üste kritik hatalar yapan 35 yaşındaki Uruguaylı kaleciye alternatif arayan Fatih Terim, İrfan Can Eğribayat'ı hem yerli hem de yeteneki olmasından dolayı transfer listesine aldı.

Göztepe'nin ise İrfan Can'ı göndermesi halinde kaleci transferi yapmayacağı, sezona Macar kaleci Megyeri, Arda ve Eren'le devam edeceği ifade edildi. Göz-Göz'de 2020-2021'de 35 Süper Lig karşılaşmasına çıkan İrfan Can, bu sezon da ilk iki maçta kaleyi korudu.

SİVASSPOR'U GÖZÜNE KESTİRDİ

Süper Lig'e deplasmanda Antalyaspor'la 1-1 berabere kalarak başlayan Ünal Karaman yönetimindeki Göztepe, 2. haftada evinde Yeni Malatyaspor'a 0-1 mağlup olmuştu. İzmir ekibi 3. haftada pazar günü Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak. 

Lige 2'de 0'la başlayan ve dün de UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş maçında Kopenhag'dan 5 yiyen Sivasspor'u gözüne kestiren Göztepe, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. 

Sarı-Kırmızlılar'dan başarılı forvet Halil Akbunar, A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Galatasaray'da Muslera'nın yanına İrfan Can Eğribayat sesleri ile ilgili etiketler Göztepe Galatasaray Fernando Muslera İrfan Can Eğribayat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.