Galatasaray'da Mostafa Mohamed pişmanlığı! Mısırlı golcü parıl parlıyor...

Mısır Milli Takımı, Nijer'i 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed ise karşılaşmaya damga vurdu. Mohamed, ülkesinin 55. dakikada kaydettiği gole imza attı..

Mısır Milli Takımı, hazırlık maçında Nijer ile sahasında karşılaştı. Ev sahibi ekip karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

SALAH VE MOHAMED YAZDI

Mısır'a galibiyeti getiren golleri 43, 67. dakikada Mohamed Salah ve 55. dakikada Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed kaydetti.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed pişmanlığı! Mısırlı golcü parıl parlıyor...

TREZEGUET YEDEK BAŞLADI

Trabzonspor'da forma giyen Trezeguet ise karşılaşmaya yedek olarak başladı ve 74. dakikada Omar Marmoush'un yerine oyuna dahil oldu.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed pişmanlığı! Mısırlı golcü parıl parlıyor... - Resim : 2

MOSTAFA SEZONA FORMDA BAŞLADI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed sezon sonuna kadar Nantes'a kiralandı. Nantes bu transfer için sarı-kırmızılılara 250 bin euro kiralama bedeli ödedi. Mısırlı oyuncu için yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi eklendi. Mostafa Mohamed 11 müsabakada şans buldu. 24 yaşındaki oyuncu 643 dakika sahada kalırken, 3 gol ve 2 asist üretti..

Galatasaray'da Mostafa Mohamed pişmanlığı! Mısırlı golcü parıl parlıyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Mısır Mostafa Mohamed nantes Nijer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.