Galatasaray'da Mostafa Mohamed, koronavirüse yakalandı

Galatasaray'da koronavirüs şoku yaşanıyor. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Mostafa Mohamed'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, sarı-kırmızılı takımda oyuncu ve teknik heyet ile performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlara yapılan testlerin sonuçlandığı belirtilerek, "Bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır" denildi.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed, koronavirüse yakalandı

İşte yapılan açıklama:

"Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bugün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.

Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

MOSTAFA MOHAMED'İN TESTİ POZİTİF

Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed, corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed, koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Galatasaray mostafa mohammed
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.