Galatasaray'da Mauro Icardi Antalyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Aramızda bir aşk var onlarla...

Süper Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılarda golcü oyuncu Mauro Icardi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Mauro IcardiAntalyaspor galibiyetinin ardından konuştu..

''BENİM BİR FORVET OLARAK GOLÜMÜ ATMAM GEREKİYOR''

"İlk yarı zordu. Fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarı daha iyiydik. Golümü attım, kazandık. Benim bir forvet olarak golümü atmam gerekiyor. Önemli bir galibiyet aldık."

''SEZON SONUNDA İSTEDİĞİMİZ SONUCA KUCAK AÇACAĞIZ''

"Maç maç bakacağız. Böyle en iyi şekilde çalışırsak, sezon sonunda istediğimiz sonuca kucak açacağız."

''ARAMIZDA BİR AŞK VAR ONLARLA''

"Gurur duyuyorum. Sadece kendimle değil, taraftarımızla da gurur duyuyorum çünkü stadyumumuzda rakiplerimizi zor duruma düşürüyorlar. Aramızda bir aşk var onlarla"

 

Galatasaray'da Mauro Icardi Antalyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Aramızda bir aşk var onlarla... ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.