Galatasaray'da maaş krizi çözüldü!

Galatasaray yönetimi, koronavirüs döneminde personel konusunda işten çıkarılma olmayacağı ve maaşların aynı şekilde ödeneceği bilgisini paylaştı.

Sarı-kırmızılı yönetim, kulüpteki hiçbir birimi mağdur etmemek adına fedakârca çalışmalara devam ediyor. Kulübün neredeyse tüm gelirleri kesilmesine rağmen, yöneticiler birbirleriyle telekonferans görüşmeleri yaparak finansal çıkış yolları arıyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bu süreçte kendisi de dahil olmak üzere tüm yol arkadaşlarından ellerini ceplerine atmalarını ve giderlerin büyük bölümünü şahsi hesaplarından karşılamalarını istedi.

Galatasaray'da maaş krizi çözüldü!

Fanatik'in haberine göre; Önümüzdeki haftalarda bu doğrultuda bir görev paylaşımı yapılacağı da gelen haberler arasında. Nisan ayı tamamen ödendi Futbolculara, ödemeler konusunda gecikme yaşanmaması adına ne gerekiyorsa yapılacağı bildirildi. Nisan ayı maaşlarının tamamı hesaplarına yatırılan kulüp personeline de ödemelerin devam edeceği, kesinlikle işten çıkarma olmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Galatasaray'da maaş krizi çözüldü! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Türkiye Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.