Galatasaray'da kriz! Arda Turan kaç maç ceza alacak?

Galatasaray’da Arda Turan krizi yaşanıyor. Fenerbahçe Galatasaray derbisi sonrasında PFDK’ya sevk edilen Arda Turan’ın kaç maç ceza alacağı merakla bekleniyor. Peki, Arda Turan kaç maç ceza alacak? Beşiktaş derbisinde oynayabilecek mi?

Arda Turan'ın PFDK'ya sevk edilmesi sonrasında Galatasaray yönetimi ve sarı kırmızılı taraftarlar süreci merakla bekliyor. Fenerbahçeli yöneticiler, Arda Turan'ın ceza alması gerektiğini ifade ederek PFDK’dan bu konuda dikkatli olmalarını istemişlerdi.

Etebo'nun Instagram paylaşımında ortaya çıkan görüntüler sonrası Arda Turan, PFDK'ya sevk edilince sarı kırmızılı taraftarlar bu duruma adeta isyan etti. Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrasında Etebo'nun soyunma odasında yaptığı canlı yayın sırasında Arda Turan'ın bazı sözler söylediği de kamuoyunda büyük yankılara neden olmuştu.

Bu durum sonucunda Fenerbahçe camiası, Arda Turan'a tepki gösterdi. TFF'nin açıkladığı disiplin sevklerinde Arda Turan'ın da PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

Galatasaray'da kriz! Arda Turan kaç maç ceza alacak?

AVUKAT ERKAN KILIÇ: Disiplin talimatının 41. Maddesine göre sevk yapıldı. Bu maddeye göre Arda Turan'ın alacağı cezanın 2-5 maç arası olacağını söyleyebilirim.

TFF Disiplin Kurulu genel olarak yayıncı kuruluş görüntüleri üzerinden değerlendirme yaparak ceza verilip verilmeyeceğini kararlaştırıyor. 3. kişiler tarafından çekilen görüntüleri değerlendirmeye almıyor.

GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu ARDA TURAN'ın 06.02.2021 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 09.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Galatasaray'da kriz! Arda Turan kaç maç ceza alacak? ile ilgili etiketler Arda Turan PFDK Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.