Galatasaray'da kritik gün bugün!

Galatasaray'da 23 Mart’taki mali ve idari genel kurulda yönetimin ibra edilmemesi nedeniyle yönetimin mahkemeden aldırdığı tedbir kararına dair dava bugün 14. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde saat 11.00’de görülecek.

Sarı kırmızılı yönetim yeni sezonda takımı özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarıya taşıyacak transferleri gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürürken bütün planlar yaşanan şok gelişme ile beklemeye alındı.

Galatasaray'da gözler bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’ndeki mahkemede olacak. 23 Mart’taki mali ve idari genel kurulda yönetimin ibra edilmemesi nedeniyle yönetimin mahkemeden aldırdığı tedbir kararına dair dava bugün 14. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde saat 11.00’de görülecek.

Mahkeme, tedbir kararının iptaline dair talebi karara bağlayacak. Tedbir kararı kaldırılırsa seçim kararı alınacak, başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi aday olamayacak.

Galatasaray'da kritik gün bugün!

Başkan yardımcısı Yusuf Günay konuya dair “İhtiyati tedbir de dava da devam ediyor. Yönetim olarak heyecan ve azimle görevimizin başındayız. G.Saray için yapacak daha çok işimiz var’ dedi.

YÖNETİM KENDİ İRADESİYLE SEÇİME GİTMELİ

G.Saray’ın eski başkanlarından ve hukuk profesörü olan Duygun Yarsuvat, “Tedbir kararının kaldırılması gibi bir durum oluşabilir. G.Saray için bana göre hayırlı olan genel kurulun iradesine uygun davranılmasıdır. Seçime gidilmesi ve bu kararı da yönetimin alması G.Saray’a en yakışandır” dedi.

MUHALEFETTEN ‘TRANSFER’ HAMLESİ!

Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) haberine göre; Galatasaray Kulübü’nde sarı kırmızılı yönetime yönetime muhalif kesim, ibrasızlık oylamasının ardından yeni bir girişimde bulunarak, ‘yönetimin transfer yetkisini durdurma talebi’ ile mahkemeye başvuruda bulundu. Bu kararın onanması halinde, Galatasaray Kulübü’nün mevcut yönetimi, transfer yetkisini kaybedecek.

Böylece sarı kırmızılı kulüp, yeni seçim gerçekleşene kadar kadrosuna yeni bir futbolcuyu dahil edemeyecek.

NE YAPTIN SEN AVUKAT BEY!

Galatasaray Kulübü’nde dört yönetim kurulu üyesinin mali ve idari genel kurulda ortaya çıkan idari ibrasızlıkla alakalı açtığı tedbir kararı davaları düştü! Bu durumun ise avukat hatası nedeniyle gerçekleştiği ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı yönetim kurulu üyeleri Okan Böke, Dilek Kutlu, Ömer Cansever ve Emre Erdoğan’ın tedbir kararı davası ile alakalı vekalet verdikleri avukatın, 20.000 ila 70.000 arasında değişen tedbir teminat bedelini yatırmaması üzerine davaların düştüğü ortaya çıktı.

Dört yöneticinin vekalet verdiği avukatın bu unutkanlığı nedeniyle davalar düştü. Bununla beraber ibrasızlık kararına dair tedbir istemiyle çok sayıda başka dava da açılmıştı.

Galatasaray'da kritik gün bugün! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.