Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Antalyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Bana gol attırıyordu, ben de söz vermiştim...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Antalyaspor’u ağırladı. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 2-1 kazandı. Mücadelenin ardından Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. .

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 2-1 kazandı.

Mücadelenin ardından Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

"SÖZ VERMİŞTİM"

Milli yıldız, Antalyaspor galibiyetinin ardından, "Icardi bana gol attırıyordu, ben de söz vermiştim. Bugün ben ona gol attırdım ve sözümü tuttum. Çok güzel bir sezon geçiriyoruz, güzel bir seri yakaladık. Bugün galibiyet rekoru kırıldı galiba. Bu galibiyetleri arttırmak ve hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Antalyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Bana gol attırıyordu, ben de söz vermiştim... ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.