Galatasaray'da Juan Mata Adana Demirspor maçı sonrası konuştu! Mutsuzum...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadele sonrası sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Juan Mata karşılaşmayı değerlendirdi. İşte o sözler...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Juan Mata, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

"Zor bir maçtı, liderle oynadık. Rakip takıma çok zorluk çıkaran, güçlü bir taraftar vardı. İlk maçıma çıktığım için mutluyum ama birçok şans yakalamamıza rağmen gol atamadığımız için mutsuzum."

"Çok istekliyiz, yaz döneminde iyi oyuncular aldık. Şampiyon olmak için kazanmalıyız. İyi olduğumu düşünüyorum ama iç sahadaki ilk maça da kendimi hazırlamak için çalışıyorum. Üst seviyedeki bilgimi, Galatasaray'a yardım etmek için kullanmak istiyorum."

Galatasaray'da Juan Mata Adana Demirspor maçı sonrası konuştu! Mutsuzum... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray Süper Lig 8. hafta maçı Juan Mata
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.