Galatasaray'da Jerome Boateng sesleri! Son söz Okan Buruk'ta...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray uzunca bir süredir peşinde olduğu Alman stoper Jerome Boateng’in kulübü Lyon ile her konuda anlaşma sağladı. Şimdi tüm dikkatler teknik direktör Okan Buruk’a çevrildi.

Son olarak Marcao ile yollarını ayıran ve stoper bölgesine takviye için harekete geçen Galatasaray, bir dönem Manchester City ve Bayern Münih formaları giyen 33 yaşındaki tecrübeli savunmacı Jerome Boateng transferi için harekete geçti.

Yeni sezonun öncesinde kadrosuna Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş ve Portekizli Sergio Oliveira ile takviye yapan Galatasaray son olarak 12+3 milyon Euro karşılığında Marcao’yu da Sevilla’ya gönderdi.

Galatasaray'da Jerome Boateng sesleri! Son söz Okan Buruk'ta...

Marcao'nun satışından 15 milyon Euro kazanan sarı kırmızılılar 26 yaşında yıldız oyuncunun boşluğunu doldurmak için sessiz sedasız harekete geçti. Marcao'nun alternatifini Fransa'da bulan Galatasaray’ın Alman stoper Jerome Boateng için Olympique Lyon ile anlaşmaya vardığı ve bedelsiz kiralamayı garantiye aldığı belirtildi.

Galatasaray'la Jerome Boateng arasındaki anlaşmanın detayları da gündeme gelmeye başladı. Sarı kırmızılıların bir yıllık sözleşme karşılığında futbolcuya da maç başı dahil toplamda 1 milyon 500 bin euro ödeyeceği ifade edildi.

Galatasaray'da Jerome Boateng sesleri! Son söz Okan Buruk'ta... - Resim : 2

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un onay vermesi halinde, kariyerinde Manchester City ve Bayern Münih gibi dev takımlar bulunan 33 yaşındaki Alman stoperin Galatasaray’a imza atacağı kaydedildi. Boateng’in adı daha öncesinde Trabzonspor ile de anılmıştı.

Galatasaray'da Jerome Boateng sesleri! Son söz Okan Buruk'ta... ile ilgili etiketler Galatasaray Lyon Jerome Boateng
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.