Galatasaray'da hangi futbolcunun testi pozitif çıktı? Mostafa Mohamed'in durumu nasıl?

Son dakika Galatasaray haberi! 8 Şubat Pazartesi akşamı ajanslara son dakika düşen habere göre, Galatasaray bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Futbol yorumcularının ve Galatasaraylı taraftarların merakla araştırdığı Galatasaray'da hangi futbolcunun testi pozitif sorusunun yanıtı haberimizde.

Galatasaray, bu akşam yapılan bir basın açıklamasına göre bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktğını açıkladı. Peki, hangi futbolcu? Mostafa Mohamed'in durumu nasıl?

GALATASARAY'DA TESTİ POZİTİF ÇIKAN FUTBOLCU KİM?

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımızın bugün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve sadece bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır." denildi.

galatasaray koronavirüs pozitif ile ilgili görsel sonucu

Testi pozitif çıkan futbolcunun kim olduğu açıklanmadı. Öte yandan Mısırlı yeni transfer Mostafa Mohamed'in durumunun iyi olduğu ve antrenmanlara katıldığı öğrenildi. 

Galatasaray'da hangi futbolcunun testi pozitif çıktı? Mostafa Mohamed'in durumu nasıl? ile ilgili etiketler Galatasaray gaaltasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.