Galatasaray'da flaş Mircea Lucescu gelişmesi!

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Mircea Lucescu'yla görüşmek üzere Romanya'ya gitti.

Galatasaray'da yapılan birçok transfere rağmen takımın bir türlü istenilen seviyeye ulaşmaması ve özellikle Östersunds'a elenilmesi Igor Tudor'un koltuğunun sallanmasına sebep olmuştu.

Fatih Terim'in Milli Takım'daki görevine son verilmesinin ardından Sarı Kırmızılılar için hem Terim hem de Lucescu ismi sıkça gündeme gelmişti.

Ntvspor'un haberine göre ise, başkan Dursun Özbek, Mircea Lucescu'yla görüşmek üzere bugün Romanya'ya uçtu.

Görev tanımı ne olacak?

Ancak eğer göreve gelirse Lucescu'nun Igor Tudor'un yerine teknik direktörlük koltuğuna mı oturacağı yoksa herkesin ona bağlı çalışacağı bir "futbol aklı" statüsünde mi olacağı henüz netlik kazanmadı. Elde edilen bilgiler ise ikinci şıkkın yani hoca, oyuncular ve Cenk Ergün'ün Lucescu'ya bağlı olarak çalışmasının çok daha yüksek bir olasılık olduğunu gösteriyor.

Galatasaray'da flaş Mircea Lucescu gelişmesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Romanya Mircea Lucescu Dursun Özbek gitti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.