Galatasaray'da FIFA tehlikesi kapıda!

Sezon başında iddialı transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, geçen 5 aylık sürede futbolcuların komisyon ücretlerini yatırmadı. Galatasaray 20 Ocak'taki seçimden sonra da bu sorunu çözemezse FIFA tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Bu sezon başındaki transfer döneminde 40 milyon Euro (180 milyon TL) bonservis harcaması yapan Galatasaray'da menajerlere toplam 8.9 milyon Euro komisyon ödeneceği açıklanmıştı.

Sabah'ın haberine göre, sarı-kırmızılı yönetim geçen 5 aylık sürede menajerlere hiçbir ödeme yapmadığı öğrenildi. Bu durum yüzünden yabancı futbolcular olumsuz etkilenirken, seçim sürecine giren Galatasaray'da 20 Ocak'a kadar kulüp kasasından para çıkışı olmayacak. Yeni seçilecek yönetim de 8.9 milyon Euro alacağı olan menajerlere kısa sürede herhangi bir ödeme yapmazsa, Galatasaray'ın FIFA'ya şikayet edilme tehlikesi ortaya çıkacak.

Galatasaray'da FIFA tehlikesi kapıda! ile ilgili etiketler Galatasaray FIFA transfer komisyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.