Galatasaray'da Feghouli endişesi!

Galatasaray'da Feghouli'nin sözleşmesindeki "2 sene sonunda 4 milyon 250 bin euro getirirse serbest kalır" maddesi yönetimde endişe yaratıyor. Terim futbolcunun takımda tutulmasını istiyor.

Galatasaray, Sofiane Feghouli’nin sözleşmesindeki özel madde nedeniyle diken üstünde...

Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray’ın ligin ikinci yarısındaki yükselişinde en önemli paylardan birine sahip olan Cezayirli futbolcu, kıymete bindi. 2 sene önce West Ham United’tan 4 milyon 250 bin euroya transfer edilen sarı-kırmızılı oyuncu ile 5 senelik anlaşma yapılırken özel bir madde konulmuş, 2 sene sonunda 4 milyon 250 bin euro getirmesi durumunda serbest kalacağı maddesi sözleşmesine eklenmişti.

Geçen yaz ve hatta devre arasında gitmesi istenen yıldız futbolcunun yükselen formu sonrası yeniden değer kazanması, teknik heyetin kararını değiştirdi. Feghouli’nin performansından memnun olan teknik direktör Fatih Terim’in 29 yaşındaki futbolcuyu kesinlikle kadroda tutmak istediği bildirildi.

Sarı-kırmızılılar şimdi Feghouli’nin sözleşmesindeki özel maddeyi kullanıp gitmesinden çekiniliyor. Ancak Cezayirli futbolcunun İstanbul’u ve Galatasaray’ı çok sevmesi bu ihtimali zayıflatıyor. Ayrıca bir sezonda 3 milyon 850 bin euro garanti para alması da takımda devam etmesini güçlendiriyor.

Galatasaray'da Feghouli endişesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Feghouli Cezayir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.