Galatasaray'da Feghouli depremi

Gelen son dakika haberine göre... Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli , sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti.

Deneyimli orta saha, nisan ayından beri maaşını alamadığı için FIFA'ya başvurdu. Hürriyet'te yer alan Cezayir basınındaki habere göre, Galatarasaray ile bir süredir alacakları ödenmediği için sorunlar yaşayan Sofiane Feghouli, çareyi FIFA'ya başvurmakta buldu. Cezayir basınında El Moudjahid'in haberine göre Cezayirli orta saha, sarı-kırmızılı kulübü alacakları ödenmediği için FIFA'ya şikayet etti.

Haberin detaylarında ise Feghouli'nin nisan ayından bu yana maaşını alamadığı ve kulüp tarafından istenen indirimi de kabul etmediği aktarıldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, birçok kulüpte olduğu gibi kendilerinin de pandemi sonrası oyunculara ödeme yapmakt zorlandıklarını ifade etmişti.

Sarı-kırmızılılar, futbolcularının hemen hemen hepsiyle maaş indirimde de anlaşma yaptı. Fakat 4 ismin indirim teklifine sıcak bakmadığı açıklanmıştı.

 

 

Galatasaray'da Feghouli depremi ile ilgili etiketler FIFA Galatasaray sofiane feghouli şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.