Galatasaray'da Fatih Terim dönemi sonra erdi! "Gereğini yapacak kadar Galatasaray'lıyım" demişti

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Sarı kırmızılıların gün içinde resmi açıklama yapması bekleniyor. Sarı kırmızılılar ligde son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilmişti. Tecrübeli çalıştırıcı 4 Ocak'taki "devam" paylaşımından 6 gün sonra istifa etmek zorunda kaldı. "Proje" yarım kaldı. 69 yaşındaki Terim, "Gereğini yapacak kadar Galatasaray'lıyım" demişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.

Burak Elmas başkanlığında bugün NEF Stadyumu'nda yapılan yönetim kurulu toplantısına Fatih Terim de katılmıştı. Fatih Terim toplantıda sadece 15 dakika bulunmuştu.

Galatasaray'da, Başkan Burak Elmas ile görüşen Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada,

"7446 sicil numaralı Divan Kurulu üyemiz Sevgili Fatih Terim Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi halihazırda yürütmekte olduğu teknik direktörlük görevine bugün itibariyle devam etmeyecektir" ifadeleri kullanıldı.

SON DÖNEMİNE "NEREDE KALMIŞTIK" DİYEREK BAŞLAMIŞTI

Tecrübeli teknik adam Galatasaray'daki 4. dönemi 21 Aralık 2017'de attığı "Nerede kalmıştık" tweetiyle yeniden başlatmıştı. Sarı kırmızılı takım o sezon şampiyonluğu elde etmişti. 2018-19 sezonunu da Terim yönetiminde şampiyonlukla tamamlayan sarı kırmızılılar, geçen sezon şampiyonluğu 1 gol farkla Beşiktaş'a kaptırmıştı

Yeni sezona farklı bir yapılanmayla başlayan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde grubu namağlup lider tamamlasa da Süper Lig'de istediği sonucu alamadı. Ligde geride kalan 20 haftada 27 puanla 12. sırada yer alan sarı kırmızılılar 7 galibiyet elde ederken, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Son olarak NEF Stadı'nda oynanan Giresunspor karşılaşmasını da sahasında kaybeden Galatasaray'da taraftarların "Yönetim istifa" tepkileri, Fatih Terim'in sonunu hazırlamış oldu.

 

Galatasaray'da Fatih Terim dönemi sonra erdi! "Gereğini yapacak kadar Galatasaray'lıyım" demişti ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim istifa burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.