Galatasaray'da Falcao ve Diagne sona yaklaşıyor!

Devre arası transferleri için çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Sarı-kırmızılı ekipte genel olarak beklenen performansı veremeyen Falcao ve Diagne için ayrılık kararı gündeme geldi.

Ligin 15. haftasında cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçını kazanarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

5 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi için oyuncu arayışlarını hızlandıran sarı kırmızılı ekip, eksik görülen yerlere yapacağı takviyelerle sezonun ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girmeyi planlıyor.

ETEBO İLE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, takımdan ayrılacak isimler de merak konusu oldu.

Avrupa kulüplerinin radarındaki Marcao ve Luyindama'dan birini satmayı planlayan Galatasaray, sezon başında Stoke City'den kiraladığı ancak beklenen performansı veremeyen Etebo ile yollarını ayıracak.

FALCAO VE DIAGNE İÇİN KARAR VERİLDİ

Sarı kırmızılı ekipte Şener Özbayraklı, Jesse Sekidika ve Ryan Babel gibi isimlerin durumu belirsizliğini korurken, Radamel Falcao ve Mbaye Diagne ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yönetimden takımın 2 önemli golcüsü olan Falcao ve Diagne'yi devre arasında gönderilmesini istediği öğrenildi.

Bu gelişmeden sonra yönetimin ara transferde Radamel Falcao'yu bonservisiyle, Mbaye Diagne'yi ise en kötü olasılıkla kiralık olarak göndereceği ortaya çıktı.

Galatasaray'da Falcao ve Diagne sona yaklaşıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Diagne radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.