Galatasaray'da Falcao için teknolojik seferberlik!

Galatasaray, Falcao'nun sakatlığından daha çabuk dönmesi için yorgun adalelerin hızlı toparlamasına katkı yapan, Türkiye'de ‘soğuk oda' olarak bilinen ‘Lifecube' isimli cihazdan satın aldı.

Lifecube isimli cihaz, futbolcuların idmanlardan sonra soğuk odanın eksi 85 dereceyi bulan ortamına girip soğuk havayı ciğerlerine çekerek sağlıklarına katkıda bulunuyor. Bu sistem yorgun adelelerin toparlanmasını, sakatlıkların daha çabuk iyileşmesini sağladığı ve Falcao'nun transfer sürecinde bu cihazın alınmasını özellikle istediği ortaya çıktı. 

PERFORMANSI YUKARI ÇEKİYOR

Fiyatı 350 bin ila 1 milyon TL arasında değişen cihaz, sağladığı -85 derece soğukluk sayesinde performansa da artı katkı sağlıyor.

Geçmişteki azotlu makinaların aksine, bu yeni teknolojide sporcular tüm vücutlarıyla makinaya girip, soğuk havayı ciğerlerine çekiyor. 3 dakikalık seans, sporcunun çok çabuk toparlanmasını sağlıyor.

FALCAO İSPANYA’DA SAHADA

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kolombiyalı futbolcu, Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor maçının da kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray taraftarlarının haftalardır dönüş tarihini merakla beklediği Falcao, Bernabeu Stadı’nda oynanacak Real Madrid ve sonrasında ligdeki Gaziantep FK maçlarında ise kadroda olacak.

Kolombiyalı futbolcunun bu maçlarda sahada olup olmayacağına ise form durumuna göre teknik direktör Fatih Terim karar verecek.

Galatasaray'da Falcao için teknolojik seferberlik! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid Fatih Terim Falcao sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.