Galatasaray'da Dries Mertens Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi: Sakin kaldık ve ikinci yarı maçı kazandık...

Süper Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u 2-1. mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin ilk golünü atan Belçikalı yldız Dries Mertens zorlu mücadele sonrası konuştu.

Süper Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u 2-1. mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin ilk golünü atan Belçikalı yldız Dries Mertens zorlu mücadele sonrası konuştu.

''SAKIN KALDIK VE İKİNCİ YARI MAÇI KAZANDIK''

''Maça kötü başladık, 12. saniyede geriye düştük. İyi bir rakibe karşı oynadık. 1-1'den sonra kendi oyunumuzu bulduk ve kazanmayı bildik. Sakin olmak önemliydi. 1-0'dan sonra aceleci olabilirdik. Sakin kaldık ve ikinci yarı maçı kazandık.''

 

Galatasaray'da Dries Mertens Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi: Sakin kaldık ve ikinci yarı maçı kazandık... ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Dries Mertens
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.