Galatasaray'da Domenec Torrent sesleri... Cim Bom'un yeni hocası yola çıktı

Teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da gözler Domenec Torrent'e çevrildi. Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Pep Guardiola'nın yardımcılığını üstlenen, son olarak 2020'de Brezilya ekibi Flamengo'da 4 ay teknik direktörlük görevi yapan Torrent, Galatasaray'ın bir numaralı teknik direktör adayı konumunda.

Galatasaray'da Fatih Terim döneminin sona ermesinin ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor.

Sarı-Kırmızılı yönetimi ikiye bölen Terim krizi, 69 yaşındaki hocanın istifasıyla sonuçlandı. İstifanın perde arkasında Domenec Torrent isminin, Terim'in kulağına gitmesi olduğunu ortaya çıktı.

Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Pep Guardiola'nın yardımcılığını üstlenen, son olarak 2020'de Brezilya ekibi Flamengo'da 4 ay teknik direktörlük görevi yapan Torrent, Galatasaray'ın bir numaralı teknik direktör adayı konumunda.

Sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün'ün özellikle istediği 59 yaşındaki İspanyol teknik adamın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından bu konuda resmi adımlar atılacağı öğrenildi.

YARIN İSTANBUL'A GELİYOR

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, Fatih Terim sonrasında Domenec Torrent ile her konuda anlaşma sağladı. Uçak bileti dahi alınan İspanyol teknik adam, yarın İstanbul'da olacak.

Sarı kırmızılı ekip, her konuda anlaşmaya vardığı Domenec Torrent’i teknik direktör olarak göreve getiriyor.

İspanyol teknik adamın uçak biletinin dahi alındığı ortaya çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcının yarın İstanbul’da olması bekleniyor.

Galatasaray'da Domenec Torrent sesleri... Cim Bom'un yeni hocası yola çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Domenec Torrent burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.