Galatasaray'da dev Riekerink zirvesi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbol şube sorumlusu Mehmet Özbek ve yönetici Levent Nazifoğlu Kayseri mağlubiyet sonrası toplantı kararı aldı. Konu: Riekerink

Galatasaray'da alınan 2-1'lik Kayserispor mağlubiyeti camiada taşları yerinden oynatacak! Özellikle Riekerink'e olan güven sarsılırken başkan Dursun Özbek Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nu toplantıya çağırdı.

Üçlünün yapacağı dev zirveden çıkacak karar merakla beklenirken Hollandalı hoca ile yola devam edilip edilmeyeceği de belli olacak. Riekerink'in istifa etmeyi düşünmediği öğrenildi. Üçlü zirveden ise Hollandalı hocanın kovulması da ana gündem maddelerinden biri olacak.

Galatasaray'da dev Riekerink zirvesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Riekerink Levent Nazifoğlu Dursun Özbek mehmet özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.