Galatasaray'da derbi primi! Kesenin ağzını açtı...

Kadıköy’deki tarihi zaferin ardından, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz kesenin ağzını ardına kadar açtı. Sarı-Kırmızılı futbolculara galibiyet primi olarak 4 milyon TL dağıtılacak.

Fenerbahçe galibiyetiyle şampiyonluk yarışının en güçlü adayı haline gelen Galatasaray’da, motivasyonun düşmesine bir an bile izin verilmiyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, derbi öncesi takımdaki konsantrasyonu arttırmak adına, Ocak ayından kalan 7 milyon TL tutarındaki transfer taksitlerini futbolcuların hesaplarına yatırmıştı. 3-1’lik galibiyet sonrası Florya’daki mutluluğu daha da arttırabilmek adına, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz kesenin ağzını ardına kadar açtı.

Teknik direktör Fatih Terim’le de görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, oyunculara galibiyet primi olarak 4 milyon TL dağıtma kararı aldı.

Galatasaray'da derbi primi! Kesenin ağzını açtı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Mustafa Cengiz Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.