Galatasaray'da casus mu var? Burak Elmas'tan acil toplantı kararı

Galatasaray'da Hatayspor'a karşı alınan mağlubiyetin yankıları sürerken 'casusluk' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hatayspor maçı öncesinde takımın taktik antremanları ve muhtemel on bir ile ilgili bilgi sızdırıldığı iddiaları sonrası Başkan Burak Elmas'ın acil toplantı kararı aldığı öğrenildi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Galatasaray'da fatura Fatih Terim'e kesilirken, dün akşamki Hatayspor maçı öncesi skandal bir iddia ortaya atıldı.

Başkan Burak Elmas'a cephe alan 'biri' veya 'birilerinin', zorlu deplasman öncesi rakip Hatayspor'a, Cimbom'un taktik antrenmanları ve Torrent'in muhtemel on biri ile ilgili bilgi sızdırdığını öğrenen yöneticiler çileden çıktı.

ACİL TOPLANTI KARARI

'Casus'un kim olduğunu ortaya çıkarmak için çaba harcanırken maça gitmemeyi düşünen Elmas, olayı öğrenince Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ile birlikte apar topar Hatay'a uçtu. Galatasaray yönetimiyle gün içinde toplantı yapacak Burak Elmas'ın ne karar vereceği henüz bilinmiyor.

Galatasaray'da casus mu var? Burak Elmas'tan acil toplantı kararı ile ilgili etiketler Galatasaray Casus Hatayspor toplantı burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.