Galatasaray'da büyük tehlike! Ryan Babel ve Mbaye Diagne...

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) salgını nedeniyle lige verile arada yeni sezon için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılıları ara transfer döneminde Ajax'a kiralanan ancak Hollanda ekibi tarafından sözleşmesi feshedilen Ryan Babel ile sezon başında kiralandığı Club Brugge'de forma şansı bulamayan Mbaye Diagne'nin dönüşüyle birlikte büyük bir tehlike bekliyor..

Koronavirüsü nedeniyle ertelenen sezonun akıbeti merak edilirken Galatasaray'ın kiralık olarak gönderdiği ve sezon sonunda geri dönecek olan futbolcular yönetimin başını ağrıtacak..

Milliyet'in haberine göre, Ajax'a giden Ryan Babel, Club Brugge'deki Mbaye Diagne ve Almeria'daki Valentine Ozornwafor gibi isimlerin dönüşü, sportif ve maddi açıdan sıkıntılara gebe görünüyor.

Sezon sona ermeden Ajax'ın, Ryan Babel'in sözleşmesini feshetmesi konuyu daha sıcak hale getirdi. Hollanda ekibinde sonraki yıllar da oynamaya devam etmesi yönünde bir beklenti oluşan deneyimli ismin, mart sonunu görememesi hayal kırıklığı yarattı..

Galatasaray'da büyük tehlike! Ryan Babel ve Mbaye Diagne...

TERİM, BABEL VE DIAGNE'Yİ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Sözleşmesinin 2022'ye kadar devam ettiği Galatasaray'a dönecek Hollandalı oyuncu, Fatih Terim'in planları arasında yer almaması nedeniyle sportif; yıllık 2.5 milyon Euro'luk ücretiyle de ekonomik bir zorluğa neden olacak.

Süper Lig'de gol kralı olduğu sezonun ardından Club Brugge takımına kiralanan futbolcu, burada literatüre geçecek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı..

Cimbom'un gelecek sezon kadrosunda da yer alması beklenmeyen futbolcu, kendisi için verilen 13 milyon Euro bonservisin yanında 2.35 milyon Euro'luk yıllık ücretiyle de, Babel gibi her iki açıdan baş ağrıtmaya aday gözüküyor..

OZORNWAFOR BEKLENDİĞİNİ BULAMADI

Sezon başında Nijerya'nın Enyimba Aba kulübünden alınan sürpriz transfer Valentine Ozornwafor da, beklediğini bulamadığı bir sezon geçirdi.

SADECE 3 MAÇA ÇIKTI

İspanya'nın Almeria ekibine gönderilen oyuncu La Liga 2'de sadece 3 maçta forma giyebildi, kupada oynadığı tek maçta bir gol attı.

 

Galatasaray'da büyük tehlike! Ryan Babel ve Mbaye Diagne... ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Diagne Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.