Galatasaray'da büyük şok: Serdar Aziz sezonu kapattı!

Galatasaray'da 2-2 biten Osmanlıspor deplasmanında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Serdar Aziz'in yapılan kontrollerin ardından sezonu kapattığı öğrenildi.

Bugün çekilen MR sonrasında Serdar Aziz'in arka çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı ortaya çıktı... Osmanlıspor'un buz tutan saha zemininde sakatlarak oyuna devam edemeyen ve maç sonrası stattan koltuk değnekleriyle ayrılan Serdar Aziz'de korkulan oldu.

KÖTÜ ZEMİNİN KURBANI OLDU

Daha önce menisküs yırtığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Serdar Aziz, çapraz bağlarının koptuğu Osmanlıspor deplasmanında kötü zeminin kurbanı oldu. Genellikle sert zeminlerin neden olabileceği, basketbol ve voleybolcularda görüldüğü belirtilen bu sakatlık sonrası Galatasaray'daki zemine olan tepkiyi bir kez daha artırdı. Yöneticiler, kötü şartlar nedeniyle maçı oynatmamasını istedikleri hakem Hüseyin Göcek'e tepki gösterirken Serdar Aziz'in de moralinin oldukça bozulduğu belirtiliyor.

191220161449289414829_3.jpg

GALATASARAY KULÜBÜ KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAYINLADI:

Daha önce milli takım kampında sol diz menisküsünden sakatlanan Serdar Aziz; Galatasaray'ın Osmanlıspor ile oynadığı Süper Lig maçında zeminden kaynaklanan sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Yapılan tetkikler sonucu Serdar Aziz'in sağlık durumu hakkındaki açıklama şu şekildedir:

Osmanlıspor maçının ardından yapılan tetkiklerinde sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz'in oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde tedavisine başlanmıştır.

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Galatasaray'da büyük şok: Serdar Aziz sezonu kapattı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.