Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor, Galatasaray'dan Ömer Bayram'ı kadrosuna katmaya çok yakın.

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Ömer Bayram'a Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor kanca attı.

Haber7'nin haberine göre, Emre Taşdemir'in transferiyle sol bek rotasyonunda 3. alternatif olan Ömer Bayram geçen yıldan kalan alacakları karşılığında bonservisini istedi. Ömer Bayram'a kulüp bulması durumunda yardımcı olma sözü veren sarı-kırmızılı yönetim, 27 yaşındaki futbolcuya talip olan Denizlispor'la el sıkıştı.

Ömer Bayram'ın alacaklarını silen yönetim ayrıca Yeşil-Siyahlı kulüpten 100 bin Euro talep etti. G.Saray'a olumlu cevap veren Denizlispor cephesi futbolcuyla kontrat şartlarını görüşmeye başladı. Bir pürüz çıkmazsa Ömer Bayram önümüzdeki günlerde Denizlispor'la sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'da bir ayrılık daha! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.