Galatasaray'da ayrılık zamanı!

MLS takımlarından Inter Miami, Galatsaray’da 6 milyon Euro alan Falcao’ya senelik 4 milyon Euro önerdi. Golcü oyuncunun bu teklife sıcak batığı iddia edilidi.

ABD'ye futbol oynamak istediği bilinen Falcao'nun Inter Miami'nin 4 milyon Euro'luk teklifine sıcak baktığı konuşuluyor. Galatasaray da yıldız ismi alacaklarına karşılık göndermek istiyor.

5 MAÇTIR FORMASINDAN UZAK

Takvim'in haberine göre Inter Miami'nin ilk somut adımı attığı Falcao'nun sahalara dönüşün uzamasındaki sebeplerden birinin kendisini ABD'ye sakladığı olarak gösteriliyor. Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Falcao, G.Saray'daki yerini de Diagne'ye kaybetti. Fatih Terim'in Falcao dönse bile Diagne ile devam etmek istemesi de Miami ihtimalini destekliyor.

Sahalara dönüş süresi belli olmayan Falcao, 5 maçtır formasından uzak. Yönetim de Kolombiyalı'nın gidişine sıcak bakıyor.

Galatasaray'da ayrılık zamanı! ile ilgili etiketler Galatasaray Falcao Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.