Galatasaray'da Asamoah aşkı küllerinden doğdu!

Ndiaye'yi Stoke City'e satarak 15 milyon Euro gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray Asamoah için tekrar devreye girecek.

Osmanlıspor'u mağlup ederek ligin ikinci yarısına üst üste 2 galibiyetle başlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Stoke City'nin kadrosuna katmak istediği Badou Ndiaye için yapılacak görüşmeler, Galatasaray'ın transfer politikasını da belirleyecek.

Galatasaray Yönetimi, Senegalli oyuncunun satışından gelecek paranın bir kısmını transfer için kullanacak.

NTV Spor'dan alınan habere göre, Sarı-kırmızılılar, Juventus'un Kwadwo Asamoah için son bir hamle daha yapmayı planlıyor. İtalyan ekibi ile uzun süredir pazarlık yapan Galatasaray, 29 yaşındaki oyuncunun Juventus ile sözleşmesini uzatmaya olumlu yaklaşmaması üzerine yeniden harekete geçti. Transferin son günlerinde Asamoah'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Roma ve Inter'in de listesinde bulunan Ganalı sol bek için şartları zorlayacak.

Forvet transferi için de temaslar devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim, Gomis ve Eren'in haricinde bir isim ile daha kadroyu genişletmek istiyor. Bu nedenle yönetim, transfer için yoğun mesai harcıyor.

Badou Ndiaye'nin satışından yaklaşık 15 milyon Euro gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, 2 transfer yaparak şampiyonluk yarışında daha güçlü bir kadro ile yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Galatasaray'da Asamoah aşkı küllerinden doğdu! ile ilgili etiketler Osmanlıspor Galatasaray Transfer Juventus asamoah Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.