Galatasaray'da Albert Riera görevinden ayrıldı: Bu veda değil, görüşmek üzere

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yardımcı antrenörü Albert Riera, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı kulübe veda etti. Açıklamada ''Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum, sadece görüşmek üzere.” ifadelerini kullandı.

Riera yaptığı açıklamada "2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi, kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve eminim, bir gün tekrar buluşacağız. Tarihinizin küçük bir parçası olduğum için gurur duyuyor ve her zaman sizin en için en iyisini diliyorum. Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

''BAŞARIYLA ÇALIŞTI, BAŞARI İÇİN UĞRAŞTI, YOLU AÇIK OLSUN''

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada ''Önce bir dünya yıldızı olarak gelip Parçalı’yı giydi. Sonra bir Galatasaraylı olarak gelip futbol bilgisini takımına aktardı. Her aldığı görevde başarıyla çalıştı, başarı için uğraştı. Yolun açık olsun'' denildi.

Galatasaray'da Albert Riera görevinden ayrıldı: Bu veda değil, görüşmek üzere ile ilgili etiketler Galatasaray Albert Riera İspanyol antrenör yollar ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.