Galatasaray'a Lemina ve Saracchi müjdesi

Galatasaray'da sakatlığı geçen Marcelo Saracchi takımla çalıştı. MR sonuçlarına göre 1 ile 3 hafta formasından ayrı kalacağı ön görülen Lemina’nın da oynama ihtimali doğdu.

Galatasaray, pazar akşamı deplasmanda Fenerbahçe'yle oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdürürken dün iki sevindirici gelişme yaşandı.

Galatasaray'a Lemina ve Saracchi müjdesi

Sarı-kırmızılılarda sakatlığını atlatan Marcelo Saracchi, takımla birlikte antrenmanına çıktı. Kasımpaşa maçında kendini deneyen ancak sakatlığı nüksedince 4. dakikada çıkmak zorunda kalan Uruguaylı futbolcu tamamen iyileşti. Kadıköy'de ilk 11'deki yerini alacak. Bununla birlikte Malatyaspor maçının son bölümlerinde sekerek oyundan çıkan Mario Lemina'nın sakatlığıyla ilgili de olumlu gelişmeler yaşanıyor.

SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ
MR sonuçlarına göre 1 ile 3 hafta arasında oynayamayacağı ön görülen Gabonlu yıldızın sağ arka adalesinde yaşadığı sakatlık bölgesindeki kanamanın durduğu öğrenildi. Özel bir tedavi programı uygulanan orta saha oyuncusunun cumartesi gününe kadar yapılacak tedaviye olumlu sonuç vermesi halinde derbide oynayabileceği bildirildi. Sağlık heyetinin, son haftaların başarılı isimleri arasında yer alan Lemina'nın Fenerbahçe maçına yetişmesi için tüm imkanlarını seferber ettiği ifade edildi..

Galatasaray'a Lemina ve Saracchi müjdesi ile ilgili etiketler Mario Lemina Marcelo Saracchi Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.