Galatasaray'a karşı yok!

CAS, Paris Saint-Germain'in yıldızı Neymar'ın cezasıyla ilgili açıklama yaptı. Oyuncunun Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı da netleşti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, 1 Ekim'de Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Paris Saint Germain mücadelesinde takımındaki yerini alamayacak.

CAS’ın verdiği son dakika kararı sonrası, 1 Ekim’de Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Neymar’ın oynamaması kesinleşti.

Neymar’ın, Şampiyonlar Ligi maçında oynayamayacak olmasının sebebi geçen yıldan sarkan cezası. Brezilyalı yıldız geçtiğimiz sezon oynanan Manchester United maçı sonrası kişisel Instagram hesabından, VAR hakemlerine yönelik ağır ifadeler kullanmış ve UEFA’dan 3 maç ceza almıştı.

Galatasaray'a karşı yok! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Neymar Paris Saint-Germain
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.