Galatasaray'a Kaan Ayhan'dan kötü haber.... Sassuolo CEO'su Carnevali: Satmıyoruz

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Kaan Ayhan'dan Sarı-Kırmızılı taraftara kötü haber... Sassoulo CEO'su Giovanni Carnevali, A Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncusunun G.Saray'la anlaştığı iddialarını "Kaan Ayhan’ı bırakmayı düşünmüyoruz" sözleriyle taca çıkardı.

A Milli takımın 26 yaşındaki savunma oyuncusu Kaan Ayhan'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları yalanlandı. Serie A ekiplerinden Sassoulo'da forma giyen gurbetçi futbolcu hakkında açıklamalarda bulunan İtalyan kulübünün yetkilisi, çıkan haberleri yalanladı.

Skorer'e konuşan Sassoulo CEO'su Giovanni Carnevali, Kaan Ayhan'ın Galatasaray'a olası transferi hakkında "sanmıyorum" demekle yetindi.

Geçen yaz Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından 2.5 milyon euro bonservisle Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer olan Kaan Ayhan'ın kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

EURO 2020'DEN SONRA FRENE BASTILAR

Bir süredir Galatasaray'a kiralık olarak geleceği yönünde haberler çıkan yıldız futbolcunun geleceğine ilişkin soruları yanıtlayan İtalyan futbol adamı, "Bu transfere yönelik kulüpler arasında kontak var mı?" sorusuna ise "Kaan Ayhan’ı bırakmayı düşünmüyoruz" şeklinde yanıtladı.

Carnevali, EURO 2020'de göz dolduran Kaan Ayhan'ın Türkiye'den herhangi bir takıma transferi için kapıların kapalı olduğunu vurguladı. İtalyan ekibine Kaan ayhan için Avrupa kulüplerinden yüksek bonservis bedelleri içeren tekliflerin olduğu gelen haberler arasında...

Galatasaray'a Kaan Ayhan'dan kötü haber.... Sassuolo CEO'su Carnevali: Satmıyoruz ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Serie A Galatasaray sassuolo A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.